Gör det roligt att frakta!

Fraktuppgifter
Välj frakttjänst
Betala
Skriv ut
frakthandlingar
Leverans

Se våra nytänkande lösningar som tar din frakt till en ny nivå.

Fraktjakt optimerar dina transportkostnader och ger dig branschunika lösningar som enklare orderkoppling, egendesignade spårningssidor, aviseringsutskick och returfrakt. Läs mer om Fraktjakt

Nyhet!

Smartare fraktinmatning

Ange så lite eller mycket ni känner för. Bara de fält som krävs för en prisjämförelse är tvingande, men anger ni alla detaljer kan ni gå direkt till kundvagnen och boka frakten på en gång. Smart & flexibelt!

Andra nyheter är paketmallar för alla företagsfrakter. En funktion som tidigare bara fanns i Experten. Paketmallar ger er en snabbare inmatning av ofta återkommande paketmått. Dessutom utökas inmatningen med en smartare hantering av automatiska fraktuppgifter från integrerade system eller orderkopplingar.

Ny på Fraktjakt?
Spåra dina paket
Hitta närmaste ombud
Nyheter
Utökat stöd för Magento
Magento är ett populärt open source-baserat e-handelssystem som flera av Fraktjakts kunder använder. Systemet lanserades 2008 och utvecklades av Varien som 2011 köptes upp av eBay.
Smartare fraktinmatning
Efter feedback och dialoger med våra användare lanserar vi nu vår största förändring av fraktinmatningen sedan Fraktjakt startade.
ZenCart näst ut för enkel orderkoppling
Fraktjakt utökar stödet för vår Enkla Orderkoppling till ZenCart.

► Läs fler artiklar

Copyright © 2007 – 2018 Fraktjakt AB.  All rights reserved.