Om Fraktjakt

Fraktjakt är en gratistjänst där vem som helst kan söka, köpa och boka frakt. Fraktjakt är dessutom ett fullskaligt TA-system med gratis grundabonnemang samt möjlighet till orderkoppling och integrering genom vårt smarta API.

Billigare frakt åt alla

Fraktjakt kan hjälpa dig att spara upp till 50% på inrikesfrakt och upp till 70% på utrikesfrakt. Detta är möjligt tack vare våra volym-baserade avtalspriser med fraktleverantörerna. För att ta del av dessa rabatter måste du köpa dina frakter direkt genom Fraktjakt. Har du redan fördelaktiga fraktavtal är det även möjligt att använda egna fraktavtal med Fraktjakts transportadministrativa system.

Du registrerar ett användarkonto helt utan kostnad och kan enkelt följa upp din frakt. Det enda du betalar för är själva fraktkostnaden när du köper en frakttjänst!

Sedan 2008

Fraktjakt grundades 2008 som en jämförelsesajt för frakt. År 2009 blev Fraktjakt utsedd till årets web-entreprenör av tidningen Internetworld. Idag hjälper vi både privatpersoner och företag med sin transportadministration där de kan boka frakt på ett enkelt sätt via webbaserade verktyg. Nya smarta funktioner byggs löpande in i tjänsten för att underlätta och förbättra kundernas fraktadministration. Vi har idag samarbeten med alla större transportörer så som Posten, Schenker, DHL, Privpak, Bussgods, FedEx, UPS med flera, där vi har många unika transportadministrativa lösningar.
Högsta Kreditvärdighet

Hur drivs Fraktjakt?

Sajten Fraktjakt.se bygger på en egenutvecklad plattform som är helt unik i sitt slag. Sajten är oberoende, ägs och drivs av företaget Fraktjakt AB, och är en gratistjänst för dig som söker fraktleverantörer och frakttjänster.

Tveka inte på att kontakta kundtjänst eller besöka vår butik om du har några frågor, så hjälper vi dig

Affärsmodellen är beprövad. Branschen är het. Behovet är odiskutabelt. Och genomförandet är gediget.
Entreprenörerna bakom Fraktjakt vet vad de håller på med. Tillsammans har de över 20 år inom logistikbranschen och är väl förtrogna med aktörerna, behoven och möjligheterna. Internetworld, mars 2009
Tidningens motivering,
när Fraktjakt blev utsedd till årets web-entreprenör!

Copyright © 2007 – 2018 Fraktjakt AB.  All rights reserved.