Om Fraktjakt

Fraktjakt är ett gratis fraktsystem där vem som helst med enkelhet kan söka, köpa och boka frakt.

Fraktjakt är dessutom ett fullskaligt TA-system där du smidigt hanterar dina frakter online med bokning, fraktetiketter, spårning, aviseringar och returer, samt möjlighet till orderkoppling och integrering genom vårt smarta API.

0
Företag
0
Användare
0
Frakttjänster
0
Integrationer

Din kompletta fraktlösning

Fraktjakt är din personliga logistikpartner. Vi erbjuder nytänkande lösningar som tar din transportadministration till en ny nivå. Fraktjakt optimerar dina transportkostnader och ger dig branschunika lösningar som egendesignade spårningssidor, personligare fraktaviseringar och inbyggd returfrakt.

En trevligare fraktupplevelse

Frakt ska varken vara svårt eller tidskrävande. Därför erbjuder vi många förenklande lösningar som ett Automatiskt adressregister, Smartare adresser, Intelligenta innehållsmallar, Smarta paketmallar, Automatiska paketberäkningar, Fraktkopplingar, Automatiska fraktval, Integration för E-handel och fraktvärldens enklaste orderkoppling för en betydligt snabbare bokningsprocess. Du har även möjlighet till samlingsfaktura även om frakterna kommer från olika fraktbolag och en riktigt bra service är en självklarhet för oss där vår populära kundtjänst hjälper er igenom alla tänkbara äventyr för era frakter. Frakta lugnt!

Med eller utan fraktavtal

Vi erbjuder prisvärda frakter, inrikes som utrikes, där du redan från start kan ta del av våra färdigförhandlade fraktavtal med storkundsrabatt.

Har du redan fraktavtal är det även möjligt att använda egna fraktavtal med Fraktjakts transportadministrativa system.

Börja Fraktjakta i dag!

Du registrerar ett användarkonto helt utan kostnad och kan enkelt följa upp din frakt. Det enda du betalar för är själva fraktkostnaden när du köper en frakttjänst!

Älskad av våra kunder

Populär kundtjänst

Statistik från LiveChat:

Sedan 2008

Fraktjakt startade 2008 som en ren jämförelsesajt där man då kunde jämföra frakt och leveranstider. År 2009 blev Fraktjakt utsedd till Årets entreprenör av tidningen Internetworld och 2010 tilldelades bolaget Guldenen av Science Park.

Idag tio år senare så tillhandahåller vi ett fullskaligt TA-system där vi hjälper både privatpersoner och företag i sin transportadministration. Fraktjakt har lanserat många branschunika lösningar där nya smarta funktioner löpande byggs in i tjänsten för att underlätta och förbättra våra kunders fraktupplevelse.

Vi har idag samarbeten med alla större transportörer så som PostNord, Schenker, DHL, Privpak, Bussgods, FedEx, UPS, Fraktkompaniet med flera, där vi har många unika transportadministrativa lösningar.

Hur drivs Fraktjakt?

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Sajten Fraktjakt.se bygger på en egenutvecklad plattform som är helt unik i sitt slag. Sajten är oberoende, ägs och drivs av företaget Fraktjakt AB, och är en gratistjänst för dig som söker en bättre och personligare frakt.

Tveka inte på att Kontakta oss om du har några frågor, så hjälper vi dig

Fraktjakt Copyright © 2007 – 2021 Fraktjakt AB.  All rights reserved.