Personligare & effektivare fraktkommunikation

Fraktjakt har stenkoll på er frakt och spårar all er frakt med ett läckert mobilanpassat gränssnitt och gemensam layout för alla fraktbolag.

Detta kan ytterligare anpassas till helt personliga spårningssidor med egen logga, text, färger och layout för era mottagare.

Efterfrågat av era kunder

Visste du att 90% av konsumenterna som e-handlar idag vill kunna följa paketets resa.

Visste du även att mail med paketspårning har en bra mycket högre öppningsfrekvens än vanliga nyhetsbrev och reklam där 80% kastas direkt.

Visste du också att en kund som väntar ett paket ofta spårar sitt paket flera gånger under resans gång. Med andra ord så finns det genom din egen sida för paketspårning ytterligare möjligheter att nå ut med just ditt budskap och varumärke.

Personligare spårning på ett par minuter

Det går flygande snabbt & enkelt att skaffa sig en personlig spårningssida på Fraktjakt.

Dyk bara in på ert företags eller webbutiks inställningar och testa lekande lätt fram olika utseenden, genom att ändra stilmallar, texter, logotyp, typsnitt, storlek och färger för era kunders frakspårning.

Det går även att dölja Fraktjakts skal, som titeln och menyrader, från inkommande länkar utifrån Fraktjakt, så att ni verkligen kan ge kunderna en personlig upplevelse.

Skaffa Fraktjakt+ i dag!

Fraktjakt Copyright © 2007 – 2023 Fraktjakt AB.
All rights reserved.