Integration - API

Använd Fraktjakts API för att integrera Fraktjakt med ditt IT-system.

Fraktjakt erbjuder API:er till registrerade företagskunder som vill knyta samman sina egna applikationer med Fraktjakt med syftet att beställa frakttjänster från Fraktjakt. För att göra det förutsätter vi att du har viss kunskap om HTML och XML. Lämpliga användningsområden är affärssystem, e-handelssystem (webbutik) och köp & sälj sajter. Ladda ner API dokumentationen.

Om du vill integrera Fraktjakt med en webbutik, så rekommenderar vi att du först kontrollerar våra färdiga fraktmodul för webbutiker.

Kostnader

Det är helt kostnadsfritt.


Test av API

Om du skriver en egen integration med Fraktjakt kan du testa dina XML-filer på nedanstående sidor.
Fraktsökning: ► Query API
Cachad fraktsökning: ► Requery API
Fraktköp: ► Order API typ 1 ► Order API typ 2
Skapa sändning: ► Shipment API
Spåra paket: ► Trace API

Stöd & support

Om du någon gång under integrations-arbetet får några problem hjälper vi dig gärna. Vi uppskattar alla frågor och synpunkter både på vår produkt och vår dokumentation. Kontakta oss gör du enklast via vår kundtjänst.

API-dokumentation

Fraktjakt API-manual, på svenska
Fraktjakt API-manual, in English

Integrera snabbt och enkelt Fraktjakt har ett öppet API, som erbjuder gratis integrering för automatiserad frakthantering direkt in i er egen sajt eller affärssystem.
  • Affärssystem
  • E-handelssystem (Webbutiker)
  • Köp & sälj

Webbutiksexempel

Färdiga moduler för webbutiker

Har du inte tid eller kunskap att programmera egna integreringar, så kan du använda någon av våra färdiga lösningar för webbutiker.

Modulerna är installationsklara och ni är redo att komma igång med Fraktjakts kompletta fraktintegrering inom loppet av några minuter!

Läs mer om våra färdiga lösningar för webbutiker

Copyright © 2007 – 2018 Fraktjakt AB.  All rights reserved.