Betalar du för att skicka luft?

I dag skickas över 100 miljoner liter onödig 'luft'.

Hur många gånger har vi som konsumenter inte stött på ett paket som får oss att fundera på vad det egentligen är vi har beställt?

Hur stort blir emballaget?

För att hålla nere på fraktkostnaden behöver köpta varor paketeras ihop till så få och små paket som möjligt. Därför är det ofta svårt att i förväg veta hur stort slutemballaget kommer bli och hur många försändelser som behövs för att frakta kundens varor.

Detta blir dels ett stort problem för de webbutiker som vill kunna visa verklig fraktkostnad för sina kunder. Det blir även ett onödigt hinder för att snabbare kunna boka frakt eftersom det kräver konstant handpåläggning för att välja rätt emballagestorlek.

Optimalt emballage varje gång

Med Fraktjakts inbyggda paketberäkningar kan både er webbutik och era medarbetare tilldelas rätt emballagestorlek för frakten direkt. Slipp den monotona volyminmatningen, när fraktens mått beräknats fram automatiskt.

Laddat med paketeringsalgoritmer

Fraktjakt inkluderar avancerade paketeringsmetoder utan avgift för alla med fraktkoppling. Dessa metoder hjälper er dels att räkna ut vilka av era emballage som behövs och dels vilka varor som skall packas i vilka paket för att minimera antalet paket och försändelser.

Enorma mängder av möjliga paketeringskombinationer beräknas automatiskt fram vid varje ny orderkoppling från era webbutiker. Fraktjakt väljer sedan ut de mest fördelaktiga emballagen för era frakter beroende på vilka emballage ni har tillgängliga.

Optimal paketering

  • Färre försändelser = Lägre fraktkostnader
  • Snabbare frakthantering
  • Automatiserat lagersaldo av era emballage
  • Se er verkliga totala fraktkostnad redan innan er packning
  • Presentera verklig fraktkostnad för era kunder redan i kundvagnen

Enkla val för avancerade paketberäkningar

Tjänsten aktiverar ni lika lätt som ett knapptryck på er webbutiks inställningssida.

Alla krångliga beräkningar sker under huven, så det enda ni märker är att det skapas färdiga frakter för era kunders varor.

Anpassa med era smarta paketmallar

Paketeringsmetoden stämmer av mot era Smarta paketmallar och väljer rätt emballage för optimal frakt.

Här kan ni även styra egenskaper som paketens emballagevikt, tjocklek och padding för att beräkna fram mer korrekta innerdimensioner, vikt och maximala viktkapacitet.

Frakt ska vara snabbt & smidigt!

Slipp all tråkig och tidskrävande fraktinmatning genom en automatisk koppling mellan ditt e-handelssystem och Fraktjakt.

Med Fraktjakt hanterar du smidigt all din frakt online. Fraktjakt är en gratistjänst för att enklare jämföra och köpa frakttjänster från flera olika fraktbolag med eller utan egna fraktavtal.

En trevligare fraktupplevelse

Frakt ska varken vara svårt eller tidskrävande. Därför erbjuder vi många förenklande lösningar som ett Automatiskt adressregister, Smartare adresser, Intelligenta innehållsmallar, Smarta paketmallar, Automatiska paketberäkningar, Fraktkopplingar, Automatiska fraktval, Integration för E-handel och fraktvärldens enklaste orderkoppling för en betydligt snabbare bokningsprocess. Du har även möjlighet till samlingsfaktura även om frakterna kommer från olika fraktbolag och en riktigt bra service är en självklarhet för oss där vår populära kundtjänst hjälper er igenom alla tänkbara äventyr för era frakter. Frakta lugnt!

Enklare och snabbare med vår fraktkoppling

Allt detta och mycket mer när ni automatiserar er frakt med någon av Fraktjakts fraktkopplingar.

Vi erbjuder allt från våra riktigt busenkla orderkopplingar till mer avancerade fraktmoduler och skräddarsydda fraktintegreringar genom vårt öppna API.

Läs mer om våra fraktkopplingar

Fraktjakt Copyright © 2007 – 2021 Fraktjakt AB.  All rights reserved.