Ta del av framtiden — redan i dag!

Vi är säkra på att framtidens TA-system kommer ta datadrivna beslut kring dina frakter. Vi är också säkra på att framtidens TA-system automatiskt kommer välja rätt frakter för just ditt företags transportbehov. Vi är så säkra på att detta är framtiden att vi redan har skapat funktionerna.

Snabbare och effektivare med automatiserade fraktval

Fraktjakt automatiserar er frakt på många plan för att göra ert fraktande snabbare och mer behagligt.

Förutom att automatisera fraktinmatningen med våra Integrationer och automatiska Paketberäkningar, så kan ni även automatisera valen av önskad frakttjänst, så att era frakter hamnar direkt i kundvagnen.

Dina val, fast snabbare

Snabba upp er fraktbokning genom att automatiskt välja frakttjänst och behandla inkommande fraktkopplingar så att de levereras som färdiga frakter direkt i er kundvagn.

Vilka frakttjänster som är valbara för din webbutik kan administreras under Frakttjänster. Där ni också kan ändra hur ni presenterar fraktpriserna för era kunder vid en eventuell kundvagnsintegrering för kundstyrd frakt.

Ännu snabbare med automatiska utskrifter

Låt sedan Fraktjakt göra hela jobbet och även automatiskt skicka iväg alla era fraktetiketter och övriga fraktdokument direkt till er skrivarserver. Då slipper ni den onödiga handpåläggningen av att skriva ut dokumenten för hand. Smidigare, snabbare och effektivare frakt med Fraktjakts automatiseringar!

Hejdå tristess och ineffektivitet

Slipp monotona meningslösa fraktmoment och låt frakten bli rolig igen med Fraktjakts automatisering.

Bli Fraktjaktare i dag!

Copyright © 2007 – 2020 Fraktjakt AB.  All rights reserved.