•   PostNord Sverige AB
Produktnummer 25
Säljs till Ingen

Beskrivning

Kartong där portot ingår i priset om du ska skicka den inom Sverige. Mot ett utrikestillägg kan du också skicka den vart som helst i hela världen. Kartongen är prisvärd, rymlig och kan packas med upp till 20 kg.

Kartongen och utrikestillägget finns att köpa hos närmaste Postombud. Om du bara vill köpa kartongen kostar den 31 SEK. Du betalar ett fast pris för utrikestillägget, oberoende av vart i världen du ska skicka kartongen.

Om du skickar paketet inom Sverige finns det att hämta på närmaste avhämtningsställe nästa vardag, helgfri måndag - fredag, efter att du har lämnat in det (till vissa orter gäller längre leveranstid). När paketet kommit fram skickar vi ett sms till mottagaren, så kan han eller hon hämta det när det passar bäst. Om du inte har angett ett mobilnummer till mottagaren, skickar vi ett brev istället. Om du ska skicka paketet utrikes är det bra att komma ihåg att det är avsändarens ansvar att ta reda på vad som är tillåtet att föra in i det aktuella mottagarlandet.


I tjänsten ingår en förbetald kartong som måste användas som förpackning.

Villkor

För Postens allmänna villkor, tjänstebeskrivningar och reklamationer, gå in på posten.se eller ring Postens Kundtjänst Privat på 020-23 22 21.

Allmänna villkor för kontant- och privatkunder: http://www.posten.se/img/cmt/PDF/pav.pdf

Allmänna kundvillkor och särskilda villkor för avtalskunder: http://www.posten.se/ptm/ptm_do.jsp?action=getConditionList

Saknar tidsgaranti!
Tjänsten har ingen tidsgaranti, så försening är inte ett skäl till reklamation.

Kolligränser

Max kollivikt 20,00 kg
Max kollilängd 52,00 cm
Max kollibredd 32,00 cm
Max kollihöjd 12,30 cm

Leverans

Villkor Transport sker till och från speciella in- och utlämningsplatser (ex. Postcentra).
Levereras till Ingen

Uppskattad leveranstid

Expresstjänst Nej
Upphämtningsdagar vardagar

Fraktjakt Copyright © 2007 – 2023 Fraktjakt AB.
All rights reserved.