Ännu mer Fraktjakt med Fraktjakt+

Fraktjakt+ är en premiumtjänst i Fraktjakt, som ger ert företag tillgång till extra förmånliga fraktpriser samt många exklusiva fördelar som Personliga spårningssidor, Personlig returfrakt, Anpassade aviseringar samt Enklare orderkoppling.

Tjänsten gäller i 1 år från den dagen du köper ditt abonnemang och självklart finns ingen bindningstid.

Tjänst Fraktjakt Plus
Beräkna pris och boka frakt online
Låga fraktpriser
Fraktjakt kan hjälpa dig att spara upp till 50% på inrikesfrakt och upp till 70% på utrikesfrakt. Detta är möjligt tack vare våra volym-baserade avtalspriser med fraktleverantörerna.
Ytterligare 15-30% rabatt
Som Fraktjakt+ kund får du ännu lägre fraktpriser med vår Fraktjakt+ rabatt på flertalet av våra frakttjänster.
Prisexempel
(Inrikesfrakt 1-3kg, företag till privatperson)
Baspris: 63 kr
All-in*: 76 kr
Baspris: 49 kr
All-in*: 59 kr
Vi visar alltid fraktpriserna *all-in, vilket betyder att både upphämtning och bränsleavgifter är inkluderade i priset till skillnad mot många andra, varför vi här visar baspriset som jämförelsepris.
Smarta aviseringar
Anpassade aviseringar
Fraktjakt skickar smarta mailaviseringar som informerar era kunder om frakten. Dessa kan Fraktjakt+kunder anpassa till mer personliga brev till sina mottagare.
Returfrakt
Personlig returfrakt
Stöd för smidig returfraktshantering åt era kunder. Fraktjakt+kunder kan anpassa layout och text på sidorna där era kunder hanterar returfrakten.
Samlad Track & Trace
Personliga spårningssidor
Fraktjakt har stenkoll och spårar all er frakt med ett läckert mobilanpassat gränssnitt och gemensam layout för alla fraktbolag. Detta kan ytterligare anpassas till helt personliga spårningssidor med egen logga, text, färger och layout för era mottagare.
Integrera med Fraktjakt
Enkel orderkoppling
Fraktjakt har ett öppet API, som erbjuder gratis integrering för automatiserad frakthantering direkt in i er egen sajt eller affärssystem.
Du kopplar snabbast och smidigast samman din webbutik eller affärssystem med Fraktjakt genom vår enkla orderkoppling.
Samlingsfaktura
Betalningsvillkor 15 dagar 30 dagar
Daglig faktura, Veckofaktura eller Månadsfaktura.
Emailsupport
Livechat-Support
Telefonsupport
För att ta del av fördelarna så måste du vara inloggad vid köptillfället då rabatten dras av automatiskt redan i sökresultatet. Som Fraktjakt+kund får du med andra ord ytterligare rabatt på våra fraktpriser.

Copyright © 2007 – 2019 Fraktjakt AB.  All rights reserved.