Make shipping fun again!

Shipping information
Choose shipping
Pay
Print
shipping documents
Delivery

See our innovative solutions that take your shipping to a new level.

Fraktjakt optimizes your shipping costs and provides you with industry-unique solutions such as easier order import, custom designed tracking pages, notification mail and return shipping. Read more about Fraktjakt

Discount!
New!

Smarter shipping input

Ange så lite eller mycket ni känner för. Bara de fält som krävs för en prisjämförelse är tvingande, men anger ni alla detaljer kan ni gå direkt till kundvagnen och boka frakten på en gång. Smart & flexibelt!

Andra nyheter är paketmallar för alla företagsfrakter. En funktion som tidigare bara fanns i Experten. Paketmallar ger er en snabbare inmatning av ofta återkommande paketmått. Dessutom utökas inmatningen med en smartare hantering av automatiska fraktuppgifter från integrerade system eller orderkopplingar.

New to Fraktjakt?
Track your packages
Find closest agent
News
Även X-Cart utrustas med en enklare orderkoppling
X-Cart är det senaste tillskottet till Fraktjakts Enkla Orderkoppling. Eller som vi gillar att kalla det; världens enklaste fraktintegrering.
Skapa egna fraktlösningar med vårt nya PHP-bibliotek
Ibland räcker inte de färdiga fraktmodulerna till och ni kanske har egna specifika visioner för just er fraktprocess. Då har vi ett öppet API för alla unika skräddarsydda lösningar ...
AbanteCart nu redo för era frakter
AbanteCart är ett mindre e-handelssystem med öppen källkod som ändå har en aktiv och passionerad community bakom sig.
Utökat stöd för Magento
Magento är ett populärt open source-baserat e-handelssystem som flera av Fraktjakts kunder använder. Systemet lanserades 2008 och utvecklades av Varien som 2011 köptes upp av eBay.
Smartare fraktinmatning
Efter feedback och dialoger med våra användare lanserar vi nu vår största förändring av fraktinmatningen sedan Fraktjakt startade.
ZenCart näst ut för enkel orderkoppling
Fraktjakt utökar stödet för vår Enkla Orderkoppling till ZenCart.

Read more articles

Copyright © 2007 – 2018 Fraktjakt AB.  All rights reserved.